To je to što me zanima!

Novi uspjeh za PlayStation 4: Uskoro "pada" i 100 milijuna

Nastavi li se tim tempom, tijekom ove godine PlayStation 4 bi trebao premašiti i 100 milijuna prodanih uređaja. Na CES-u su otkrili i da se Spider-Man prodao u više od 9 milijuna kopija
Vidi originalni članak

I ova blagdanska sezona bila je pun pogodak za Sony koji je na CES-u u Las Vegasu objavio kako se njihov PlayStation 4 dosad prodao u 91,6 milijun primjeraka. Točnije, njihova je konzola u protekloj godini našla 18 milijuna novih vlasnika, a čak 5,6 milijuna tijekom blagdanskog razdoblja. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako je ovo nešto manje od prošlogodišnjeg broja, impresivno je za konzolu koja je na tržištu više od pet godina. Nastavi li se tim tempom, tijekom ove godine trebala bi premašiti i 100 milijuna prodanih uređaja - taman uoči 2020. koja bi prema glasinama trebala biti godina dolaska PlayStationa 5. 

Sony je također objavio i da su igrači tijekom blagdana kupili 50,7 milijuna igara. Najveći hit je među igrama Spider-Man koji se prodao u više od 9 milijuna kopija od lansiranja u rujnu, prenosi GamesIndustry.biz.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 09.01.2019.

    Bio sam fan PCa i uvijek sam se smatrao tipom osobe koji je protiv konzola. Ali gle vraga, kupio sam polovnu možda 4 mjeseca nakon što je izašla četvorka. Od tad samo guštanje. :) Igrice pecam na popustima ili oglasnicima, toplo preporučam oglasnike ili grupe na facebooku. Igrice su užasno povoljne ili se možete mijenjati. Kupiš AAA naslov za 200kn, pređeš i prodaš za 200. Čisto hoću reći da nema potrebe otići u dućan i platiti 550kn. Nisi ograničen na stolicu ispred računala. Mogu sjesti ili leći gdje god hoću.

  • 09.01.2019.

    Ja ću si radije uzet dobar PC, jeftinije igrice, bolje se igra i moga bi brzo iznad PS4 emulator

  • LokiTina 09.01.2019.

    Ljubitelj sam Playstationa više od dvadeset godina ali kako situacija stoji,mislim da ču ili prestati igrati ili preči na nešto jeftinije, jer je Sony Playstation postao toliko proklet da daje malo a uzima puno, ta prodaja Spiderman igre i nije nešto velika,da mu je cijena jeftinija na dan izlaska,recimo da su nove igre maksimalno do 250 kn i duplo jeftinije na popustu bila bi to puno veča prodaja,ja si ju još nisam kupio jer mi je smiješno plačati 500 kn za ogru,halo ljudi to je samo igra,ne vrijedi toliko novaca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare