To je to što me zanima!

Nude temeljiti pregled vozila prije zime za samo jednu kunu

Uz Volkswagen, Audi, Seat i Škodu i u Hyundai servisima za kunu će pregledati vaše automobile, dok Toyota nudi besplatan pregled vozila u 34 točke
Vidi originalni članak

Do kraja godine u ovlaštenim Volkswagen, Audi, SEAT i ŠKODA servisima traje Zimska servisna akcija s brojnim pogodnostima za vozače. Dio akcije je i pregled vozila za simboličnu 1 kunu. Za taj iznos u servisu će vam pregledati signalizaciju, uređaje za pranje stakala, metlice brisača, gume, sve tekućine, vjetrobransko staklo i obaveznu opremu.

Za vlasnike vozila starijih od 4 godine pripremljena je atraktivna ponuda servisnih paketa u Servisu 4plus po povoljnim cijenama, primjerice zamjena ulja, zamjena zupčastog remena, kočionih obloga itd. U ponudi je i sve što je potrebno za ugodnu i sigurnu vožnju: zimske gume, aluminijski naplatci te brojna dodatna oprema, kao i ukrasni elementi. 

Slična akcija započela je i u svim Hyundai salonima. Za vrijeme trajanja Hyundai nudi detaljan i stručan pregled vozila u 35 točaka za samo 1 kunu, te poseban popust na originalne rezervne dijelove i dodatnu opremu. Toyota pak nudi potpuno besplatan pregled u 34 točke!

Idi na 24sata

Komentari 13

  • ToniPetrović 18.10.2012.

    Pa baš krasno idemo svi odmah kod ovlaštenih servisera i tamo se lijepo naguzite sve ostalo je njihova briga.Prošle godine ovlašteni servis je imao pokušaj da mi naplati 500kn za dolivanje vode za vjetrobransko staklo a meni je istog bilo nestalo dan ranije i ja ga dolio na pumpi te imao račun u autu.(servis mercedes) Ovi su malo niža klasa pa bi to moglo koštati manje.Kad morate do bilo kojeg servisa uvijek ste j....a stranka.

  • takoy 18.10.2012.

    u servisu će vam pregledati signalizaciju, uređaje za pranje stakala, metlice brisača, gume, sve tekućine, vjetrobransko staklo i obaveznu opremu. HAHAHAHHAHAHAHHAHAHA

  • Der Kommissarrr 18.10.2012.

    To je uglavnom pokušaj ušićarenja ovlaštenog servisa da poplaše babe koje dođu na pregled da će im se pola auta raspasti ako hitno ne zamijene getribu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare