To je to što me zanima!

Nvidia protiv 'rudara': Važniji su igrači od lovaca na Bitcoine

Iz Nvidije su izrazili podršku igračima, koji su im na prvom mjestu, dok cijene kartica rastu, a nestašica vlada pod navalom onih koji ih kupuju za rudarenje raznih kriptovaluta
Vidi originalni članak

Zbog sve većeg broja ljudi koji se uključuju u rudarenje kriptovaluta, cijene grafičkih kartica i dalje rastu u nebo, a na ovaj rast odlučili su reagirati i iz Nvidiije kako bi stali iza igrača. 

Nvidia je trgovcima poslala uputu da prodaju najviše dvije grafičke kartice po osobi, kako bi se smanjilo masovno kupovanje kartica koje se koriste u strojevima za rudarenje digitalnih valuta. Uz, to za njemački ComputerBase su rekli da stoje iza igrača, što se tiče zaliha i rasta cijena kartica. 

STRAH OD KRIMINALA Inspekcija u šest banaka zbog kriptovaluta u Južnoj Koreji

U stvarnosti, nije realno da će se itko od trgovaca pridržavati ovog preporučenog limita jer oni zadovoljno trljaju ruke sa svakom prodanom karticom i vrlo vjerojatno ih uopće ne zanima što će kupac raditi s karticom kad izađe iz dućana. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Divljakbolesni 22.01.2018.

    Lijepo od Nvidie, ali kako je i napisano, tesko ostvarivo. A i nije problem dati nekome drugome pare da ti ode kupiti karticu u slucaju da je prvi dio ostvariv.

Komentiraj...
Vidi sve komentare