To je to što me zanima!

Objavili i cijenu: Nokia 3310 u Hrvatsku stiže početkom lipnja

Modernizirana verzija legendarnog telefona jedan je od najatraktivnijih uređaja ove godine, ali ne zbog svojih tehničkih karakteristika već zbog retro šarma
Vidi originalni članak

Legendarna Nokia 3310 dobila je ove godine svoju moderniziranu verziju, ali je zadržala i sav šarm originalnog telefona koji je jedan od najpopularnijih u povijesti. Nakon što je predstavljen prije par mjeseci na sajmu u Barceloni gdje je oduševio svakog tko ga je isprobao, na red je stigao i službeni početak prodaje. 

HMD Global koji je zaslužan za povratak ove, ali i Nokija s Androidom, objavio je u ponedjeljak kako će se Nokia 3310 u Hrvatskoj moći kupiti početkom lipnja. Cijena će joj biti 459 kuna, a osim u maloprodaji, bit će i u ponzudi operatera. 

U varijanti s jednom SIM karticom nudit će se u crvenoj i plavoj boji, dok će u Dual SIM verziji biti samo u plavoj boji. 

Iako kod nje tehničke karakteristike nisu razlog zbog kojeg ćete htjeti koristiti ovaj telefon, vrijedi napomenuti da Nokia 3310 ima bateriju koja u standby režimu radi do 31 dan. Za razliku od prethodnika, ova je dobila i 2,4-inčni ekran u boji (QVGA) te kameru od 2 megapiksela i Bluetooth podršku. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • sprangija 23.05.2017.

    Imao sam originalnu izvornu nokiu 3310 i mogu rec ok telefon al nista spektakularno,bilo je i boljih,a platio sam je 2000 kn u vipu prije 18 godina,ovo ovdje je smijesan telefon,nemojte rec da ce mobitel od 400 kn doshojno zamjenit stari 3310,na prvi pogled cini se ko da ce se raspast za 2 mjeseca

  • kek 22.05.2017.

    jedva čekam kupit evo odo ja već ispred dućana kampirat

  • povratnik12(jakolishe) 22.05.2017.

    imam slicnu nokiu i sve je ispravno ..zaista baterija traje danima .. mali crno bijeli ekran.. za telefoniranje super prikladna ali za pisanje obicne poruke :( naucio sam se na virt. tipkovnicu i ovo tipkanje do određenog slova je zamorno ,naravno internet također nula a slikanje da ne spominjem.. velim draga mi je i retro lijepo mi ju imati u ruci i super prima signal kao telefon a ostalo nula bodova :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare