To je to što me zanima!

Objavili predavače: WebCamp Zagreb bi mogao trajati 2 dana

Od 55 prijavljenih tema u prvom krugu izabrano je njih 12, a među predavačima je Anna Chiara Bellini s predavanjem o drone simulatoru i Marko Ivanković iz Googlea
Vidi originalni članak

Ususret WebCamp Zagreb konferenciji, organizatori su najavili prvi krug odabranih tema te predavače, ali i odlučili kako će cijela konferencija biti na engleskom jeziku. Konferencija bi mogla potrajati i dva dana, a o tome će odlučiti posjetitelji u crowdfunding kampanji. Podršku konferenciji mogu dati kupnjom VIPpaketa. Uspije li se do 10. kolovoza prodati 300 paketa po cijeni od 200 kuna, konferencija će dobiti drugi dan. 

- Želja za stvaranjem međunarodno prepoznate konferencije, koja bi u Zagreb privukla posjetitelje i predavače iz zemalja šire regije, istaknuta je prilikom objave poziva za prijavu predavanja. Izuzetno nam je drago da je to prepoznato i da je preko 90% predavača prijavljenih u prvom krugu kao jezik predavanja navelo engleski - izjavio je jedan od organizatora Miro Svrtan.

Od 55 prijavljenih tema u prvom krugu izabrano je njih 12, ostala mjesta popunit će se nakon drugog kruga prijava koji završava 1. kolovoza. Neke od tema i predavača izabranih u prvom krugu uključuju Annu Chiaru Bellini s predavanjem o drone simulatoru i Marka Ivankovića iz Googlea koji će govoriti o automatskom testiranju.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Marina290482 25.07.2014.

    Ili evo upravo sam vidjela na jednom drugom portalu istaknutu vijest kako je Marijana iz Big Brothera u alkoholiziranom stanju vrijeđala policajce. Ne zamjeram novinama, portalima, ovo je kapitalizam, a oni vrlo dobro znaju koje teme se danas prodaju najbolje. Na opću žalost.

  • Marina290482 25.07.2014.

    Naravno, ovakva tema nije interesantna koliko vidim. Informatika je budućnost, ali ne, ljudi su zaokupljeni puno važnijim vijestima sa naslovnice....kao što je 'Severina izlazi nasmiješena iz neke zgrade' ili 'Jelena Rozga snimila novi album'. To je valjda slika našeg društva. Vijesti poput ove o WebCamp zaslužuje makar malu objavu na naslovnici.

  • Mustafa Aga 24.07.2014.

    Da vam posaljem moju Fatu, da vam odrzi predavanje..

Komentiraj...
Vidi sve komentare