To je to što me zanima!

Obnovljeni Modern Warfare neće izaći kao samostalna igra

Svi oni koji žele zaigrati Modern Warfare remaster će morati kuptii Legacy, Legacy Pro, ili Digital Deluxe izdanje Infinite Warfarea i dobiti iz temelja obnovljenu igru
Vidi originalni članak

Ako se veselite nadolazećem Call of Duty: Modern Warfare remasteru, počnite štedjeti i za novi Infinite Warfare.
Naime, Activision ove dvije igre ne planira prodavati odvojeno već će remasterirano izdanje svojeg kultnog klasika iz 2007. nuditi isključivo u digitalnom obliku za ljude koji kupe jednu od skupljih verzija posljednje Call of Duty igre.

Drugim riječima, svi oni koji žele zaigrati Modern Warfare remaster će morati kuptii Legacy, Legacy Pro, ili Digital Deluxe izdanje Infinite Warfarea.

Call of Duty: Infinite Warfare izlazi za PC, PlayStation 4 i Xbox One 4. studenog ove godine, a paralelno s njim bi odmah trebali dobiti i remaster igre koju smatramo jednom od najboljih FPS-ova ikada napravljenih.

Nažalost, čini se da Activision za sada nema nikakve planove individualno izdati novi-stari Call of Duty: Modern Warfare.

Tijekom streama u kojem su otkrili kako će izgledati Modern Warfare mogli smo vidjeti i da je ovaj klasik iz temelja obnovljena igra što se najbolje vidi po usporednim kadrovima stare i nove verzije. 

Izvor: IGN Adria

Idi na 24sata

Komentari 2

  • LukaObradovic_1 11.05.2016.

    nedostaju mi capt. Price,Soap i ti likovi...

  • Filcho 06.05.2016.

    A taj Infinite Warfare....nedaj Bože.

Komentiraj...
Vidi sve komentare