To je to što me zanima!

Tragaju za životom: Oceani u svemiru kriju velika otkrića

Američka svemirska agencija najavila je velika otkrića s oceanskih svjetova u Sunčevu sustavu koja će utjecati na potragu za životom. Više će otkriti na konferenciji u četvrtak
Vidi originalni članak

NASA je najavila kako će na velikoj konferenciji u četvrtak raspravljati o novim otkrićima vezanima uz 'oceanske svjetove'. 

Američka svemirska agencija u tajanstvenoj najavi otkrila je samo kako će izvijestiti o široj potrazi za životom izvan Zemlje koji će utjecati i na buduća istraživanja 'oceanskih svjetova'. Tu se misli i na misije poput Europa Clipper koja je planirana za sljedeće desetljeće. 

I dok su u ranijim tajanstvenim najavama objavili otkrića oko vode na Marsu i potenacijalno nastanjivog solarnog sustava, ova će konferencija biti fokusirana na Sunčev sustav. Na njoj će sudjelovati i članovi misije Cassini koja je istraživala Saturn i njegove satelite te radnici NASA-e koji rade na Hubbleu. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 11.04.2017.

    vode ima na europi i enceladusu na titanu ne vjerujem

  • kabrit72 11.04.2017.

    logično, i lijepo rečeno , oceani u svemiru, pa oko kupole je voda , to se zna , a sad je i nasa priznala i priznaje neke stvari , pomalo ali sigurno

  • 11.04.2017.

    Sve sto trazimo, vec jesmo i imamo a sveti gral ce biti samounistenje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare