To je to što me zanima!

Oculusu ne pada na pamet da blokiraju porniće za svoj Rift

Rift je otvorena platforma. Mi ne kontroliramo kakav se softver na tome može pokretati, rekao je osnivač Oculusa na pitanje o pornićima u virtualnoj stvarnosti
Vidi originalni članak

Tvrtka Oculus VR ne misli stati na put proizvodnji zabave za odrasle za Oculus Rift naočale koje bi početkom sljedeće godine trebale stići u prodaju.

- Rift je otvorena platforma. Mi ne kontroliramo kakav se softver na tome može pokretati i to je velika stvar - rekao je Palmer Luckey, osnivač kompanije koja je sada u vlasništvu Facebooka. Logika 'ako se negdje može prikazati, pornografija će se tamo i prikazati', očito je jasna i ljudima u Oculusu, pa tako Luckey na skupu o virtualnoj stvarnosti u San Joseu nije pokušavao ni izbjeći to pitanje, piše Variety

Činjenica je da će sve više zabavnog sadržaja biti dostupno za virtualnu stvarnost, kako će se i to područje razvijati, ali bit će zanimljivo kako će drugi proizvođači regulirati dostupnost sadržaja namijenjenog odraslima.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • samoborac123 19.05.2015.

    Logican potez Oculusa, premda su stavili katastrofalne sistemske zakone, nisu mogli ovdje razocarat ljude :P

  • Helga Lovrić 19.05.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare