To je to što me zanima!

Odabrali 16 najljepših mjesta u Europi - na listi je i Dubrovnik

Business Insider, američki website, ovaj tjedan je objavio listu 16 najljepših mjesta u Europi. Mjesta su izabrali pretražujući popularne fotografije na Instagramu
Vidi originalni članak

Europa je magnet za putnike i turiste koji dolaze iz raznih dijelova svijeta. Teško je odoljeti kontinentu koji sadrži toliko prirodnih ljepota, drevnih građevina te kristalno čiste vode. 

Business Insider, američki website, ovaj tjedan je objavio listu 16 najljepših mjesta u Europi. Mjesta su izabrali pretražujući popularne fotografije na Instagramu. Na listi se našao i Dubrovnik za kojeg su napisali da je stari grad okružen zidinama iz 16. stoljeća.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • svejedobro 16.07.2015.

    Prekrasne fotografije :)

  • Mthesecond 16.07.2015.

    Ne znam zašto uvijek guraju Dubrovnik na listu najljepših...Valjda zato što je najrazvikanija ljetna destinacija...Grad ko grad,lijep grad,al ništa toliko posebno...Ima i ljepših mjesta,gradova kod nas...

  • dedica1 16.07.2015.

    Imamo se i cime ponositi. A tek nasa Plitvicka jezera,Rovinj, Kopacki rit, kompletno Zagorje,,nasi lijepi Kornati i jos stotinu drugih ljepota diljem nase Hrvatske. Dah da ti stane.

Komentiraj...
Vidi sve komentare