To je to što me zanima!

Odlična vijest za pesoljupce, stiže prva zakrpa koja će ispraviti hrpu bugova

Mnogi su ismijavali verziju eFootball 2022, koja je izašla krajem rujna. iz eFootball su objavili kako stiže nova, bolja verzija
Vidi originalni članak

Svi ljubitelja eFootball doći će napokon na svoje. Naime, stiže nova verzija koja će ispraviti nedostatke i greške, priopćili su na Twitteru.
 

Podsjetimo, eFootball 2022, tek što je izašao, odmah je postao najgore ocijenjena igrica u povijesti Steama, platforme za skidanje igrica, a ustanovljen je i velik broj pogrešaka.

Konami je od ove godine krenuo u kompletni rebranding svoje uspješne franšize pa je igricu nazvao eFootball. Mnogi su s nestrpljenjem čekali izlazak nove verzije popularne igrice, no dočekalo ih je veliko razočaranje. eFootball 2022 besplatna je igra dostupna za Windowse, PlayStation 4 i 5, Xbox One i Series X/S, ali i za Android i iOS sustave.

Mnogi su kritizirali grafiku, animacije i gameplay, bilo je jako puno bugova i glitcheva, a posebno ih je šokirao izgled Cristiana Ronalda i Lea Messija koji ne sliče sebi i izgledaju kao neke jeftine kopije. Neki su primijetili spljoštene suce te igrače koji trče sa slomljenim rukama. Većina ih se složila kako igrica izgleda kao da je napravljena za mobitele. 

Konami je dočekala pljuska vjernih 'gamera', no istaknuli su kako verzija nije konačna te da će se s vremenom ažurirati, što će se i dogoditi. Tvrdili su kako je igrica koja je puštena u javnost nešto prošireniji demo.

Brojni ljubitelji PES-a dvije godine su čekali na izlazak Konamijevog eksperimenta. Bile su velike najave, japanska kompanija promptno je najavljivala kako je riječ o verziji koja će zasjeniti i FIFA-u, no ovim potezom su vrlo vjerojatno mrskom rivalu osigurali još više korisnika.

 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • _aDi_Das_ 01.08.2022.

    @nathaly da ponovim S posto ovaj briše: svaki dan ću ti slat dok se ne javiš, za početak, a onda svaki sat ❤️

  • Arnold J. Rimmer 03.06.2022.

    pesoljupci :)

  • jonja 04.11.2021.

    Igrati fifu je kao da prcaš sa kondomom...nije to to

Komentiraj...
Vidi sve komentare