To je to što me zanima!

OnInstagram prošao redizajn, dnevno ga posjeti 20.000 ljudi

Nakon redizajna, OnInstagram sada prikazuje slike u četiri stupca (najpopularnije slike, tagovi, profili i lokacije) te ovisi izravno o aktivnosti korisnika domaćeg servisa
Vidi originalni članak

OnInstagram, domaći preglednik fotografija s Instagrama, dobio je novi izgled naslovnice, koja sada u četiri stupca prikazuje trenutno najpopularnije fotografije, tagove, profile i mjesta koja pretražuju korisnici ovog servisa.

Fotografije se i dalje prikazuju slično kao na Pinterestu, a prikaz slika u novim stupcima ovisi izravno o aktivnosti na OnInstagramu. Programer Ivan Arar na izmjene se odlučio potaknut rastom popularnosti OnInstagrama, koji dnevno ostvari 20.000 posjeta te ima 85.000 registriranih korisnika. Dodaje kako danas na svom servisu zabilježi oko 18.000 'lajkova' na fotografijama. Najviše korisnika na ovaj hrvatski servis dolazi iz SAD-a, Tajlanda te Velike Britanije i Brazila. Arar ga je pokrenuo u slobodno vrijeme u kolovozu, a nakon niza dorada u planu je cijeli servis učiniti responzivnim te dodati nove mogućnosti za registrirane korisnike.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • global 30.04.2013.

    čemu taj OnIn služi!?

  • WOMANIZER 30.04.2013.

    čemu to zapravo služi, ja samo znam da je to za fotografije?

Komentiraj...
Vidi sve komentare