To je to što me zanima!

Opcija slanja glasovnih poruka na Instagramu bit će totalni hit

Instagram dodaje novu funkciju slanja kratkih glasovnih poruka u trajanju do jedne minute, koji se mogu koristiti u svim razgovorima, uključujući grupne razgovore
Vidi originalni članak

Na Instagram je upravo dodana nova funkcija koja će vam odlično požuriti kad se u žurbi, hodate, vozite ili vam se jednostavno ne da tipkati. Riječ je o opciji slanja kratkih glasovnih poruka, koji se mogu koristiti u svim razgovorima, uključujući grupne razgovore. 

U dijelu aplikacije da komunikaciju jedan na jedan, pojavit će se mikrofon. Umjesto tipkanja, pritiskom na ikonicu mikrofona poruku možete jednostavno snimiti i poslati drugom korisniku, a on će je pročitati kada god poželi. 

Slična funkcija već je ranije dodana na WhatsApp, kao i aplikacije Viber, Zello i Telegram. Mogućnost slanja glasovnih poruka pokazala se kao odličan potez koji je brzo prihvatilo mnoštvo korisnika.

Svi smo se našli u situaciji kada na brzinu želite objasniti nešto komplicirano, a nemate slobodne ruke ili vam je jednostavno puna kapa tipkanja. Glasovna poruka može trajati do minute, 

Funkcija slanja glasovnih poruka sada je dostupna diljem svijeta na Android i iOS platformama, pa je možete odmah isprobati. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • D E M O N 12.12.2018.

    Šta je to nešto novo?

Komentiraj...
Vidi sve komentare