To je to što me zanima!

Adam je Opelov glavni adut za borbu s Minijem i Fiatom 500

Adam će u 3,7 metara dužine nuditi prostor za četvero putnika. U početku prodaje bit će dostupna tri benzinska motora (70, 87 i 100 KS) s brojnim opcijama opreme
Vidi originalni članak

Nakon što su prije nekoliko dana procurile špijunske fotografije Adama, Opel je napokon objavio službene fotografije i detalje svog novog gradskog mališana. 

U prodaju će krenuti s tri ecoFLEX benzinska motora  (1.2 l 51kW/70 KS, 1.4 l 64 kW/87 KS i 1.4 l 74/100 KS), a kasnije će dobiti nove male motore koji će premijeru imati u Adamu. 

Trovratni auto će u 3,7 metara dužine nuditi veliku mogućnost personalizacije raznih detalja unutar tri paketa opreme (Jam, Glam, Slam), a među njima će biti i "zvjezdani krov" ukrašen LED-icama.

Adam će dobiti i infotainment sustav s ekranom dijagonale 7 inča, osjetljivim na dodir. Sustav će se spajati s Apple i Android uređajima. 

Prodaja automobila kreće nakon pariškog salona u rujnu s prvim isporukama u siječnju sljedeće godine. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • andi_1 13.07.2012.

    Sve u svemu, simpa auto...imat če svoje kupce a radnici u Russelshajmu posla, što je najvažnije !

  • 12.07.2012.

    Ma fiat 500 i mini su originalni,a šta je ovo,nula! Uzeli su linije par autiju i sklepali Adama,fali im još Eva!

  • stuntman 12.07.2012.

    Ako je Opel ikad napravio nešto trendy i privlačno onda je to Adam. Lijepo ,stilski, muški nabijen, fenomenalan interijer, prave dimenzije, posvećenost pažnji na detalje što nije odlika njemaca. Vjerujem da trenutno nema pravog konkurenta. Svaka čast Opelu

Komentiraj...
Vidi sve komentare