To je to što me zanima!

Operatere će kažnjavati budu li odugovlačili prijenos brojeva

Svaki operater koji će prekršiti rok potreban za promjenu operatera plaćat će 10 kuna po satu kašnjenja, odlučila je Agencija za poštu i elektroničke komunikacije
Vidi originalni članak

HAKOM je odlučio stati na kraj izmotavanjima operatera koji ponekad odugovlače sa zahtijevanom promjenom operatera svojih donedavnih korisnika koji također sa sobom žele "odnijeti" i svoj broj. Kako bi spriječio da se vrlo jednostavan postupak odugovlači Agencija za poštu i elektroničke komunikacije odlučila je kako će svaki operater koji bude prekršio dogovoreni rok potreban za promjenu operatera plaćati 10 kuna po satu kašnjenja.

Uvjeti i rokovi isplate detaljno su propisani Pravilnikom o prenosivosti broja, a obveza plaćanja "zakasnine" uvedena je radi usklađenja s propisima EU i počet će se primjenjivati 30 dana nakon što novi Pravilnik stupi na snagu.

Korisnici će ujedno osim besplatne poruke koja ih u pokretnoj mreži obavještava da je broj kojeg pozivaju prenesen u neku drugu mrežu istu obavijest sada moći besplatno zatražiti od svog operatora i u nepokretnoj mreži.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • AntunStjepovic 01.09.2012.

    Te bi pare trebale ic nama sto cekamo prijenos, ovako mi je svejedno ...

  • Faktor-S 01.09.2012.

    bravo

  • ftpmget 30.08.2012.

    reklama za blackberry...

Komentiraj...
Vidi sve komentare