To je to što me zanima!

Ormar budućnosti: Uklonit će mirise i ispeglati hlače na crtu

Styler je ormar u koji se mogu staviti osjetljivi predmeti, a vruća para u njemu će se raspršiti na odjeću, sterilizirati je i poravnati. Vješalica će se pobrinuti da ukloni i preostale nabore
Vidi originalni članak

Styler je revolucionarni sustav za njegu odjeće, kojeg će LG početkom siječnja na CES-u predstaviti u dimenzijama klasičnog ormara. Radi se o pametnom sustavu koji ima mjesta za šest odjevnih predmeta, koje može dezinficirati i ukloniti neugodne mirise te više od 99 posto alergena i bakterija. 

Vruća para u ovom ormaru raspršuje se izravno na odjeću, sterilizira je i ravna, a pomična vješalica protresanjem predmeta eliminirat će preostale nabore. Na hlačama se eliminiraju nabori, čak i oni koji se pojavljuju na području iza koljena, a ostaje duga "ispeglana" linija nasred svake nogavice.

Kako navodi LG, u Styler se mogu staviti i osjetljivi predmeti poput grudnjaka, bluza, kaputa ili formalne odjeće. Na vješalicu se može staviti do pet predmeta, a u odjeljak za hlače i veće hlače na kojima će Styler napraviti ispeglanu liniju na donjem dijelu nogavice dugu do 60 cm. 

PEGLAONA! Mrzite peglanje? 'Superpegla' glača 12 košulja za tri minute

Ormar ima i Wi-Fi vezu, pa vlasnici mogu na mobitele skinuti aplikaciju s različitim programima njege odjeće i vidjeti koliko se troši energije te kad je sve gotovo. LG misli na budućnost i odjeću sa NFC oznakom, pa će Styler moći sam skenirati i znati kako treba očistiti odjeću. Ne zna se kad će ovo krenuti u prodaju, ali originalni manji Styler je koštao oko 1800 dolara.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 19.12.2017.

    A košulje ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare