To je to što me zanima!

Osmislit će program: Kasparov će surađivati na 'Školi za život'

Iako je ministrica najavila kako program u neke škole kreće već od jeseni, iz ministarstva nam nisu mogli otkriti detalje suradnje s jednim od najvećih šahista svih vremena
Vidi originalni članak

Šah je izvrstan alat za poticanje učenika da bolje rješavaju probleme, logički razmišljaju i okušaju se, ne samo igranju šaha, već i u algoritamskom razmišljanju, istaknula je u ponedjeljak Blaženka Divjak.

Ministrica se na društvenim mrežama pohvalila kako će šahovski velemajstor Gari Kasparov surađivati na eksperimentalnom programu 'Škole za život'.

- U suradnji s Garijem Kasparovom kreirat ćemo program za eksperimentalne škole od ove jeseni, a zatim ćemo od 2020. godine najbolje rješenje ponuditi svim školama - kazala je Divjak.

Iako je najavila kako program u neke škole kreće već od jeseni, iz ministarstva nam nisu mogli otkriti detalje suradnje s jednim od najvećih šahista svih vremena.

Zbog svog lobiranja za Hrvatsku i Vukovar tijekom 1991. godine, Kasparov je veljači 2014. dobio hrvatsko državljanstvo, tako da administrativnih problema sa suradnjom ne bi trebao imati.

POGLEDAJTE Lvl8. PROGNOZU O PROMJENAMA KOJE ČEKAJU POZNATU VIDEOIGRU:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 8

  • janina4000 01.07.2019.

    Ali jebote ja na natjecanjima iz geografije trebam učiti iz udžbenika škole za život, kojem nedostaje cijela jedna cjelina, tj. moram učiti unaprijed a mala količina škola koristi taj udžbenik

  • Karmelićanka 01.07.2019.

    Ovoj pod hitno treba nabaviti kompas. Neka objasni kako ce po 4 ucenika u prvom osnovne zajedno koristiti jedan tablet.

  • 01.07.2019.

    Čuo sam da će divjak angažirati i milojka i milijanu ....to će biti prava škola za život

Komentiraj...
Vidi sve komentare