To je to što me zanima!

Otkrijte najbolje slike Hrvatske iz svemira uz novi alat NASA-e

Novi alat za pregledavanje goleme baze fotografije NASA-e olakšava i otkrivanje najboljih fotografija koje prikazuju Hrvatsku i Jadransko more
Vidi originalni članak

Želite li uživati u desetljećima najboljih fotografija iz svemira, NASA je sada kreirala novi fantastični alat koji će to učiniti iznimno jednostavnim. Američka svemirska agencija objavila je novu tražilicu njihove ogromne Kolekcije fotografija i videa

Nova baza i dalje ima pristup do više od 140.000 fotografija, ilustracija i videa, ali sada je prilagođena pretraživanju sa svih uređaja, a i same fotografije puno je ljepše pregledavati. Tu je sada i opcija da pregledavate fotografije iz određenog razdoblja, pa se možete vratiti na početak 20. stoljeća, ali i vidjeti najnovije fotografije koje su poslali astronauti s postaje u orbiti. 

Sadržaji će se stalno dodavati, ali ovaj pregled najboljeg od NASA-e ima i rubriku najpopularnije gdje možete vidjeti koje fotografije svemira se najviše gledaju.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • ki 02.04.2017.

    Zašto nikada ne vidimo drugu stranu Mjeseca što je prilično neobično ako je Mjesec također okruglo tijelo koje rotira oko svoje osi i kruži oko Zemlje.

  • ki 02.04.2017.

    Uvijek si postavljam ista pitanja. Letovi zrakoplova imaju potpuno nelogične rute. Gledajući kartu okrugle Zemlje za većinu letova rute su potpuno besmislene, kao kad letovi iz Južne Amerike lete u južnu Afriku preko Bliskog Istoka što nema smisla sve dok se ne pogleda karta ravne Zemlje prema kojoj je Bliski Istok između ova dva kontinenta, taman na pola puta zbog čega moraju prijeći preko tog dijela. Karta ravne Zemlje inače se nalazi na logou Ujedinjenih naroda.

  • AKAtsuki 30.03.2017.

    zemlja je stozac

Komentiraj...
Vidi sve komentare