To je to što me zanima!

Otkrili prve detalje: Novi Santa Fe bit će najbolji Hyundai ikad

Hyundai je objavio prve dvije fotografije nove generacije velikog SUV modela Santa Fe, najvećeg terenca kojeg ova tvrtka nudi kupcima. Dizajnom se ugledao na malu Konu
Vidi originalni članak

Nova generacija Hyundaija Santa Fe bit će predstavljena kasnije ovog mjeseca, a Hyundai je kao najavu objavio jednu vanjsku i jednu unutarnju fotografiju auta. Dizajn je evidentno "posuđen" od uspješne Kone, a najavljuje se napredan premium automobil s rekordnom ponudom prostora u klasi.

Automobil je dugačak 477 centimetara i donosi za sada najopsežniji popis sustava za pomoć u vožnji u jednom Hyundaiju. Novost je tako upozorenje na aute koji prolaze ulicom dok se krećete unatrag. U slučaju da vozač ignorira upozorenje auto će sam zakočiti i tako spriječiti nezgodu.

Novi Santa Fe privremeno zaključava vrata auta ako postoji opasnost da se vozilo koje dolazi straga zabije u njih prilikom otvaranja. Tako putnici ne mogu izaći i izložiti sebe i druge opasnosti. Ostali detalji, poput podataka o motorima i cijenama bit će objavljeni kasnije ovog mjeseca. 

HYUNDAIJEV NOVI ADUT Kona je savršeno pogođen auto koji će podignuti puno prašine

Idi na 24sata

Komentari 9

  • expendables 26.02.2018.

    I dalje ruzan odotrag,.

  • K_vragu_sve 10.02.2018.

    Kona mi je ružan auto, ali ovaj mi ipak djeluje dizajnerski bolje od nje! No ipak, Tucson mi je bio ljubav na prvi pogled!

  • davor430 09.02.2018.

    Kona je jako ruzan auto i nisu trebali ici u tom smijeru....a sto se tice trenutnog modela Santa Fe-a mislim da auto izgleda jako mocno i ima odlican dizajn

Komentiraj...
Vidi sve komentare