To je to što me zanima!

Otkrio je tajnu vječnog života? Ubrizgao si 'čudesnu bakteriju'

Anatolij Broučkov, profesor na Sveučilištu u Moskvi, tvrdi da bakterija stara 3,5 milijuna godna već djeluje - osjeća se izdržljivije i nije bio bolestan već dvije godine
Vidi originalni članak

Ruski znanstvenik nada se će mu njegov posljednji eksperiment donijeti vječni život nakon što je samom sebi ubrizgao 3.5 milijuna godina staru bakteriju za koju vjeruje da je ključ vječnog života ljudi. 

Anatolij Broučkov, profesor na Sveučilištu u Moskvi, tvrdi da bakterija već djeluje te da se osjeća izdržljivije te da nije bio bolestan već dvije godine, prenosi Siberian Times. Broučkov je utjecaj bakterije najprije isprobao na miševima  i voćnim mušicama, no ispostavilo se da ženke miša nakon dobivenog 'čudesnog koktela' više nisu mogle imati mlade. Ubrzo je injekciju isprobao i na sebi. 

- Moramo istražiti na koji način ova injekcija sprečava starenje i to je smjer u kojemu se ova znanost treba razvijati. Trebamo otkriti što mehanizam drži na životu i kako ga možemo iskoristiti za svoje dobro - kaže znanstvenik. 

Idi na 24sata

Komentari 69

  • CopyPaste 03.10.2015.

    Zanimljivo, samo gospodo novinari, nedostaje glavna informacija, koliko doticni znanstvenik ima godina. Da pogodim, to niste pronasli na internetu na mjestu s kojeg ste iskopirali ovo, a tesko je dodatno malo potrazit dalje na nekim drugim lokacijama, npr na stranicama sveucilista? just lol

  • Hiroo_Onoda 02.10.2015.

    Ja nisam bio bolestan već preko trideset godina i mora da sam se ko klinac negdje nažderao te bakterije. Valjda mi je baka namjesto pekmeza od šliva na kruh mazala drek.

  • SlobodanMiolović 02.10.2015.

    samo Hajduk živi vječno

Komentiraj...
Vidi sve komentare