To je to što me zanima!

Pogledajte video: Na sajmu u Frankfurtu čak 219 premijera

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Frankfurtski sajam automobila jedan je od najvećih u svijetu i traje do 27. rujna. Ove godine u Njemačkoj se premijerno predstavlja čak 219 novih modela
Vidi originalni članak

Posjetitelji jednog od najvećih sajmova automobila do 27. rujna moći će razgledati čak 219 premijernih modela, a prvog dana za medije najviše pažnje plijenio je Porscheov Mission E koncept električne jurilice koju bi na cestama mogli vidjeti tek za pet godina.

POGLEDAJTE VIDEO: Sajam automobila u Frankfurtu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

O važnosti ovog sajma dovoljno govori činjenica da ga je službeno otvorila njemačka kancelarka Angela Merkel .

Ova manifestacija svake godine privlači sve više posjetitelja kojima je pružena prilika razgledavanja najnovijih dostignuća i noviteta iz automobilske industrije. Svake godine pristiže i sve više izlagača. Na spektakularnoj smotri predstavljaju se najutjecajniji proizvođači automobila i dodatne opreme u svijetu. Njemački proizvođači su ipak najzastupljeniji jer su upravo oni domaćini ovog sajma.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • KokoT 17.09.2015.

    video je pravi...

  • sama je ona 17.09.2015.

    a di su onda slike?

  • lokal patriota 17.09.2015.

    219 premijera. Naš vrijedi za petoricu,al ne znam jel bio i jel su ga pribrojali.Ako je tamo sigurno je ispred vlade došao obići nove modele pila , pa će odlučiti šta će kupiti prije izbora dok još ima love.

Komentiraj...
Vidi sve komentare