To je to što me zanima!

Ova cool tipkovnica pretvorit će vaš tablet u pisaći stroj

Qwerkywritter tipkovnica oponaša izgled pisaćeg stroja. Iako izgleda starinski, ima dosta moderne tehnologije. U prodaji je od studenog, a stajat će 329 dolara
Vidi originalni članak

Industrija tableta raste, no čini se kako se neki ne žele odreći tipkovnica. Najbolji primjer za to su Microsoft Surface Pro i najnovije iPad Pro izdanje koje dolazi s tipkovnicom. Touch screen nije dovoljno praktičan za dugotrajno tipkanje ili pisanje dužih tekstova, a i zauzima dragocjen prostor na ekranu.

Postoje mnoge tipkovnice za laptope koje vam mogu poslužiti, no tvrtka Qwerkytoys napravila je retro tipkovnicu koja se zasigurno ističe. Qwerkywritter tipkovnica oponaša izgled pisaćeg stroja . Iako izgleda starinski, ima dosta moderne tehnologije.

Qwerkytoys

Tipkovnica se povezuje s uređajem putem Bluetootha što znači da se uz tablet može koristiti i za stolna računala ili smartphone. Iako nije praktična kao LG Rolly tipkovnica koju možete smotati i staviti u džep, očito je pokupila simpatije korisnika jer je na Kickstarteru prikupila 30.000 dolara više od cilja koji je bio 90.000 dolara.

Qwerkywriter tipkovnica stajat će 329 dolara , a u prodaji je od studenog.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Gio82 21.09.2015.

    izgleda fora, radi se o mehanickoj tiipkovnici i cak i obicne sa jednostvanim osvjetljenjem postizu cijene do 1000 kn ... corsair k90 RGB ide i preko 1600kn tako da me cijena ne cudi cak mi dijeluje opravdana ... iskreno mislim da je to prva mehancika tipkovnica koja se spaja bluetothom tako da se da koristit za sve uredaje

  • klanjcan 21.09.2015.

    ovo nije nista naspram ovome sto dolazi: http://igg.me/at/0PnO3HtzIB0

  • Kibl 21.09.2015.

    nepotreban proizvod

Komentiraj...
Vidi sve komentare