To je to što me zanima!

Ova stranica zna koliko će vas koštati taksi vožnja u Zagrebu

Na besplatnoj stranici upisujete polazište i vaše odredište, a stranica određuje najbržu rutu i prikazuje okvirnu cijenu kod četiri zagrebačka taksi prijevoznika
Vidi originalni članak

Taxi cijene je jednostavna stranica koja vam odgovara koliko bi trebala koštati vožnja taksijem u Zagrebu. Na besplatnoj stranici upisujete polazište i vaše odredište, a stranica potom određuje najbržu rutu i prikazuje cijenu kod četiri prijevoznika, Radio Taxi, Cammeo, Oryx i Eko taxi.

Bitno je napomenuti da se radi o okvirnoj cijeni, jer u njoj nije uračunato vrijeme zbog zaustavljanja u prometu ili neke dodatne usluge. U posljednjoj verziji može se micati po karti i mijenjati odredište i polazište, ali i sama ruta. Autor stranice Ivan Stojić za Netokraciju je rekao kako u budućnosti planira napraviti i verziju za mobitele. Za sam projekt trebalo mu je oko 8 sati.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • drug Tito_1 30.01.2012.

    ja se vozim taksijem i ne cijepidlačim, vozim, platim i ok, a tko to ne može neka ide zetom!

  • Susjeda_2 30.01.2012.

    I moj sin u subotu, poslijepodnevna voznja (dakle nema izgovora da su neuobicajeni uvjeti) platio Radio taxiju 60 kn od Autobusnog do hotela Lagune, a zapravo bi to bilo "po novom" mozda najvise 40 kn. Radio taxi i dalje najvise vara, tu je vidio mlad decko, pa moze oderati...:( Samo si rade super reklamu!!!!

  • ZoranBošnjak 30.01.2012.

    pa može se koristiti i za druge gradove. Cijene su približne i slične drugim prijevoznicima, ja sam izračunao za Rijeku, a može se i zjbvt npr. put od Zagreba do Londona došao bi cca 9000kn.

Komentiraj...
Vidi sve komentare