To je to što me zanima!

Ovako smo 1999. reagirali na pitanje 'Treba li vam mobitel?'

I dok danas djeca inzistiraju na svojem telefonu, a mnogi od nas ih imaju i više od jednog, krajem '90-ih stvari su bile puno drugačije. Ovako su na pitanje o mobitelu 1999. reagirali Nizozemci
Vidi originalni članak

Gotovo svi danas imamo pametne telefone, no 1999. smo i mi vjerojatno reagirali na pitanje 'Treba li nam mobitel?' poput Nizozemaca u ovom videu. Od odgovora da jednostavno ne vidimo smisao, da su uvijek u blizini govornice ili da ako zapnemo negdje uvijek možemo pokucati nekome da nam posudi telefon. Telefonske sekretarice osigurale su da budemo dostupni, a i ideja da budemo uvijek dostupni zvučala je zastrašujuće...  

Uključite titlove i pogledajte koliko su nekad stvari bile drugačije...

Idi na 24sata

Komentari 43

  • 14.04.2016.

    interesantno je kak ti uređaji imaju prednost. razgovaraš sa osobom u 4 oka, zvoni telefon i on se jednostavno mora javiti i prekine naš razgovor... i tako po par puta. znači, razgovor s osobom je više nebitan, viši prioritet ima razgovor sa telefonom.

  • shadowchild 12.04.2016.

    A sad stavite video od prije 30 godina gdje ispituju ljude treba li im "kucno racunalo". I onda odite jos 20ak godina unatrag pa prikazite video (ako uopce postoji) gdje ispituju ljude treba li im TV. I tako dalje...Whats your point?

  • jo2hn8ny 12.04.2016.

    Osobno ih sve razumijem. U ta vremena da bi čovijek imao mobitel, prvo si morao dobiti oružani list i potvrdu od doktora da ne budeš dobio bruh.

Komentiraj...
Vidi sve komentare