To je to što me zanima!

Ovdje možete naći više od 500 filmova besplatnih za gledanje

Više od 500 filmova dostupno je za gledanje potpuno besplatno na YouTubeu ili sličnim servisima, a na popisu ima i klasika Alfreda Hitchcocka i Johna Waynea
Vidi originalni članak

Obožavate li filmove, a uglavnom ih nabavljate preko intereneta ili nekim nelegalnim kanalima što ne preporučamo, donosimo vam listu više od 500 filmova koji su dostupni za gledanje potpuno besplatno.

Radi se o filmovima koji su uglavnom raštrkani po YouTubeu i sličnim stranicama. Listu je objavio Open Culture te je podijeljena u žanrove s kratkim detaljima o svakom filmu. 

Uz manje poznate naslove, na listi ima i Hitchcockovih klasika, ali i westerna s Johnom Wayneom.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • segor19871211 25.06.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • mcnakvadrat 17.06.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • mcnakvadrat 17.06.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare