To je to što me zanima!

Pa ti kupuj auto online: Htio jedan, pa naručio čak 27 Tesli

Nijemac je htio preko weba naručiti Teslin Model 3, ali stalno je dobio poruku da kupnja nije provedena. Tako je naručio aute za 1,4 milijuna eura i nije bio jedini taj dan sa sličnim problemom
Vidi originalni članak

Kupnja online mogla je skupo stajati Nijemca koji je sanjao postati vlasnikom elekričnog automobila Tesle, ali je zbog informatičke greške u programu na portalu proizvođača umjesto jednog naručio čak 27 vozila Tesla Model 3.

Kada je konačno odabrao obiteljski automobil Tesla zbog greške u programu kupac je dobivao svaki put poruku da kupnja nije provedena i tako 27 puta, pa je umjesto 52.000 eura za jedan komad potvrdio kupnju 27 komada u ukupnoj cijeni od 1,4 milijuna eura.

Da stvar bude gora, nesretni Nijemac nije mogao otkazati narudžbu jer bi u tom slučaju morao platiti 2600 eura.

Srećom, zaposlenici Tesle pokazali su razumijevanje, ispričao je sin kupca na društvenoj mreži Reddit.

Pokazalo se da su i drugi kupci toga dana doživjeli neugodnosti, pa je Nijemcu ipak poništena kupnja drugih 26 automobila, piše portal Ouest-France.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • TechExpert 24.06.2020.

    kako je uopce mogao kupiti 27 komada kad za kupnju moras imati dovoljno na racunu da ti moze skinut. E sad jedino ako nije imao par milijuna eura na racunu sto je malo vjerojatno... tako da su ovo samo price cini mi se...

Komentiraj...
Vidi sve komentare