To je to što me zanima!

Personalizirani YouTube kanali sada su dostupni baš svima

Novi izgled korisničkih profila, odnosno kanala, sada uključuje velike naslovne fotografije (kao na Facebooku ili Google+) te video najave koje se mogu mijenjati
Vidi originalni članak

Google je prošlog mjeseca lansirao 'One Channel' (Jedan Kanal) redizajn YouTube profila na ograničenom broju korisnika, koji sada uključuje dodatne naslovne fotografije kao na Facebooku ili Google+ te video najave profila,  a sada je ovaj redizajn dostupan svima. Na svom blogu navode kako je glavni cilj ovog redizajna bio da YouTube kanali sada izgledaju odlično na svim browserima i uređajima, a očekuju i da će se više posjetitelja pretvoriti u više pretplatnika, piše TNW.

Pogledajte neke od novih YouTube kanala
iJustine
Chester See
Vsauce

Idi na 24sata

Komentari 6

  • MučiSam 11.03.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • mučkođubre2 09.03.2013.

    nije loše...

  • wolfie1313 09.03.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare