To je to što me zanima!

PES 2015 demo za konzole će se moći igrati već od danas

Demo PES 2015 dostupan je samo za konzole, dok o PC verziji nema riječi. Igrači će moći u 10-minutnom meču birati između nekoliko slavnih europskih klubova
Vidi originalni članak

Konami je objavio kako će fanovi PES-a moći od srijede zaigrati demo najnovijeg nastavka na PlayStation 3/4 te Xbox One/360 konzolama. Trenutno nema riječi o demo verziji za PC igrače.

Demo je trebao biti objavljen prošli tjedan, a uz ispriku za kašnjenje, Konami je rekao kako je razlog tehnički problem. 

Igra na konzole i računala stiže 13. studenog.

Konami

U demo verziji igrači će moći zaigrati 10-minutnu utakmicu na Konami stadionu, a na raspolaganju će biti Real Madrid, Atletico Madrid, FC Barcelona, Athletic Bilbao, Bayern Munich, Juventus i Napoli.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • muki2805 26.09.2014.

    Jedva čekam......

  • Notorious Nike 25.09.2014.

    kolko god puta fifa bila bolja, pes je pes, I ostaje se vjeran pesu dokraja :)

  • zveki14 24.09.2014.

    Do sada sam igrao samo Pes ali probao sam demo fifu 2015 i mogu reći da je odlična.Iznenađen sam. Bolja od pes-a. izgleda da ove godine prelazim na fifu. A bolja je jer je:brža,bolje reagira,prirodniji pokreti,točnija dodavanja (pogotovo u for) itd. jedino je golman nekad blesav ali ok. isprobao sam danas i pes 2015 i ima poboljšanja ali više u meniju i podešenjima a najmanje tamo gdje treba. igrači su i dalje ljijeni,spori, ne prate igru, itd... žalosno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare