To je to što me zanima!

Pijesak za mace i čarape staju na kraj zamagljenim staklima

Magla na staklima nastaje zbog vlage u autu, a osnovna funkcija pijeska za mačke jest ta da - upija vlagu. Čarape s pijeskom stavite u automobil i problem riješen
Vidi originalni članak

Koliko ste puta u rano jutro ušli u svoj automobil i morali čekati nekoliko minuta kako bi vam se sva stakla odmaglila? E pa, čini se da postoji krajnje jednostavno rješenje za te probleme.

Ako je vjerovati kanalu DaveHAx na YouTubeu sve što vam je potrebno da bi stali na kraj vječitom zamagljivanju stakala na automobilu je pijesak za mačke kojim napunite par čarapa . Te čarape napunjene pijeskom p ostavite na kontrolnu ploču i ispod sjedala i - to je sve.

Jednostavnim rječnikom, magla na staklima nastaje zbog vlage u autu, a osnovna funkcija pijeska za mačke jest ta da - upija vlagu . No, treba reći kako je ovdje riječ o pijesku za mačke u vidu silikonskih kristalića (Pogledajte video pa će vam biti jasnije).

Jedino što taj pijesak navodno ima poseban miris koji nije svakome drag. No, uz neki mirisni 'borić' i taj bi problem trebao biti riješen.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • NeNormalan 05.12.2014.

    rabljeni je najbolji

  • KokoT 05.12.2014.

    Nemojte pisati gluposti,ovo nije PIJESAK već SILIKAGEL.Dobijete ga sa svakim ozbiljnijim elektronskim uređajem,u papirnatoj vrečici,veličine šećera za kavu.Preuzima na sebe vlagu,dok se ne zasiti.

  • vekizveki 04.12.2014.

    Koja glupost! Samo treba proluftati auto i ne bu de maglil.

Komentiraj...
Vidi sve komentare