To je to što me zanima!

Pikselima protiv pirata: Bizarni Simsi 4 imaju demonsku djecu

Igrači legalne verzije igre morat će se pomiriti s bebama koje u nekim slučajevima izgledaju bizarno, dok će oni koji imaju piratsku verziju dobiti pikseliziranu igru
Vidi originalni članak

Autori igara ranije su se na razne načine pokušavali boriti protiv piratizacije igara. Tako je u piratskoj verziji GTA IV stalno imao 'pijanu' kameru, a kako se čini Electronic Arts je Simse 4 odlučio zaštititi pikseliziranjem. I to cijele igre. Kako bi sačuvali čednost igre, i ranije su Simsi imali pikselizirane dijelove tijela dok su se naši likovi tuširali ili išli na zahod, no u novoj simulaciji života piratima je pikseliziran cijeli lik, a Verge navodi da se ta pikselizacija širi na cijelu igru.

No, i oni koji su kupili legalnu verziju igre dobit će svoju dozu bizarnosti. Kotaku piše kako u nekim slučajevima bebe, koje se rode u igri, zbog bugova imaju čudne udove i zbrčkana tijela. Pogledajte video u nastavku i uvjerite se.

[video: 964755 / sims 4]

Idi na 24sata

Komentari 25

  • MKGamer100 06.09.2014.

    U piratskoj verziji GTV IV je stvarno bilo da imaš stalno "pijanu kameru" , a programeri su uspjeli zaobić "zaštitu" koju je stavio Sims 4 u samo sat vremena, samo su promjenili naziv jednoj datoteci i igra im je radila normalno(donekle radi bugova itd.) . Al sve u svemu uvijek se nađe naćin kako zaobić "zaštitu" od tvoraca igara.(Jedino jos na konzolama ne moze)

  • 06.09.2014.

    sve sami hakeri ovdje. lol

  • F***** Noob 06.09.2014.

    Istina je da naprave piratsku igru sa lošom grafikom. Al gejmeri nisu glupi da skidaju takve igre... hahaha nikad nisam skinuo pikseliziranu igru. Skidam ih skoro svaki dan... I am Pirate guy :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare