To je to što me zanima!

Plati šoping Instagramom: Daj 500 pratitelja za novu odjeću

Američka online trgovina odjećom uvela je novi način plaćanja - vi njima prijatelje i pratitelje na društvenim mrežama, a oni vama dolare s kojima kupujete kod njih
Vidi originalni članak

Ako vam je nakon blagdana novčanik nešto tanji, ne brinite - proljetni shopping ćete uskoro moći obaviti i koristeći svoje profile na društvenim mrežama

U posljednjih nekoliko godina pojavili su se brojni novi načini zarade i plaćanja putem interneta, koji korištenje novca i banaka polako čine suvišnim.

OnePiece, američki online dućan odjećom ponudio je novi način plaćanja za svoju kolekciju odjeće - vaše prijatelje i pratitelje na društvenim mrežama. 

Njihove prepoznatljive kombinezone, osim novcem možete plaćati i valutom koju oni nazivaju 'social currency'. Spajanjem svojih Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn i YouTube računa s njihovim sustavom, broj ljudi koji vas prate na društvenim mrežama možete pretvoriti u čak 500 dolara popusta.

Svakih 500 kontakata donijet će vam jedan besplatan dolar. Koncept većini možda neće biti dovoljan za obavljanje kompletnog shoppinga, no otvara vrata sličnim ponudama i mnoge zanimljive mogućnosti u bližoj budućnosti.

Akciju su prenijeli brojni svjetski mediji, uključujući i megapopularni Vogue, te je inspirirao mnoge na uvrštavanje sličnog koncepta u svoju ponudu. Uskoro ćemo možda šoping moći obaviti Bitcoinom i prijateljima s društvenih mreža, bez potrebe da trošimo 'pravi' novac.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • biciklistica 08.01.2015.

    sve se mijenja

  • SA-SU 08.01.2015.

    Važe li i pratitelji sa 24sata? :))

  • jo2hn8ny 08.01.2015.

    Kako doći do nečijih podataka bez puno muke?. Samo ovcama ponudi nešto ovako.

Komentiraj...
Vidi sve komentare