To je to što me zanima!

PlayStation 4 Pro uskoro će moći uljepšati vaše stare igre

Novi način rada je primarno dizajniran za igre koje su izašle prije PlayStation 4 Pro konzole, a omogućit će više radne frekvencije GPU-a i CPU-a.
Vidi originalni članak

Predstavnik PlayStationa ekskluzivno za IGN je potvrdio kako će nadolazeći 4.50 beta update za PlayStation 4 Pro dodati tzv. "Boost Mode" u operativni sustav konzole

Ovaj novi način rada je primarno dizajniran za igre koje su izašle prije PlayStation 4 Pro konzole, a omogućit će više radne frekvencije GPU-a i CPU-a.

Veći radni taktovi bi trebali rezultirati boljim performansama u brojnim starijim PlayStation 4 igrama, tvrdi Sony. Konkretnije, veliki broj starijih igara bi u ovom modu trebale imati kraća vremena učitavanja te se vrtiti u više sličica po sekundi.
Više informacija o nadolazećoj PS4 Pro nadogradnji donosi IGN Adria.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • blade12 07.02.2017.

    Woow...kao da je to nest,misllm bezveze,nist posebno ,mogli su se potrudit kao novi xbox sto moze pokrenit igre od xboxa 360...

  • --- DAVOR --- 07.02.2017.

    A obične plejke 4 kad su izašle nisu mogli tolko nabrijat?? U 1.5 godina tehnologija je tolko napredovala?? Samo muljaju i mijenjaju sitnice da bi ljudi kupovali svakih 6 mjeseci u biti skoro jedno te isto al NOVO. To ko da izađe novi GOLF i onda mu za 6 jeseci daš ljepše retrovizore, dodaš 100 wati na audio sustav, sportske naplatke i 50 konja više eto ti novi model GOLF-a.

  • Halidumjestohalida 07.02.2017.

    Ja sam je kupio i mogu reci da je u kompletu sa 4k TV grafika toliko superiorna da se Ps4 obični čini kao Atari

Komentiraj...
Vidi sve komentare