To je to što me zanima!

PlayStation VR u Hrvatskoj će se moći kupiti od 24. siječnja

Više od 40 milijuna vlasnika PS4 konzole može kupiti PS VR uređaj i uskočiti u virtualnu stvarnost. Zbog niže cijene od Vivea ili Rifta, ovo će vjerojatno biti i odabir mnogih
Vidi originalni članak

Sonyjev PlayStation VR uređaj za virtualnu stvarnost od srijede je napokon u prodaji, a zahvaljujući njemu milijuni vlasnika PS4 konzole moći će se upoznati sa sve popularnijim igranjem u virtualnom okruženju. 

PlayStation VR stoji 399 eura, a doznali smo i da će uređaj biti dostupan u Hrvatskoj i to u drugom valu lansiranja koji kreće 24. siječnja sljedeće godine. Njegova velika prednost je u tome što je uređaj kompatibilan sa više od 40 milijuna PS4 konzola koje je Sony dosad prodao, a i stoji znatno manje od HTC Vivea ili Oculus Rifta, a i jedina je VR konzola.

Prodaja je krenula sa više od 30 VR igara, među kojima su  Rez Infinite, Batman™: Arkham VR, DRIVECLUB VR, a Sony najavljuje da će do kraja godine biti dostupno 50 naslova. Kako na novim VR naslovima radi više od 230 izdavača, igrači se mogu nadati cijelom nizu igara u virtualnoj stvarnosti, ali Sony najavljuje i druge VR sadržaje osim igara.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • sumarinac 07.12.2017.

    Dajte cod ww2..

  • AC.MILAN 16.10.2016.

    prvi sam ga htio uzeti, ali nažalost, nema kupnje. naime, nakon sat, sat i po vremena boli glava i to 90% ljudi koji su testirali i zato ipak ništa od svega. :(

  • zastorljev616 13.10.2016.

    Joj sto mi je drago sto sam odavno odselio u irsku. Sutra kupujem!

Komentiraj...
Vidi sve komentare