To je to što me zanima!

Pogledajte kako se Božić slavi miljama iznad nas - u svemiru

Članovi NASA-ine posade dobili su slobodan dan za Božić i iskoristili ga za razgovor sa svojim obiteljima. Astronauti su Božić proveli u opuštajućoj i zabavnoj atmosferi
Vidi originalni članak

Jeste li se ikad zapitali kako se Božić slavi u svemiru? Zahvaljujući modernoj tehnologiji, danas to možemo i vidjeti.

Iako se nalaze u Međunarodnoj svemirskoj postaji i nisu sa svojim bližnjima, astronauti NASA-e proslavili su Božić na svoj način. Ovoj posadi nedavno su se pridružila tri nova člana i donijela obiteljske i prijateljske poklone koji lebde na objavljenim fotografijama.

Astronauti su Božić proveli u opuštajućoj i zabavnoj atmosferi koliko im je to prostor omogućavao. Djelić božićnog duha podijelio je na Twitteru dobro raspoloženi astronaut Mark Vande Hei.

- Imamo pakete i poklone koje smo dobili od svojih najmilijih, rekao je Vande Hei. Budući da su od NASA-e dobili slobodan dan, astronauti su ga proveli u razgovoru sa svojim obiteljima uživajući u posebnom obroku, priopćeno je iz glasnogovorništva NASA-e.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • toma789 26.12.2017.

      **** Admin **** : Poštovani, ukoliko mislite da je informacija nepotpuna ili pogrešna ili ste uočili bilo kakvu pogrešku - upotrijebite mogućnost prijave ispravka, koja se nalazi na dnu članka desno. Lp

  • 26.12.2017.

    nek im je sretan božić

  • Jedan_dečko 26.12.2017.

    jel vide Boga/Isusa na nebu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare