To je to što me zanima!

Pogledajte sve muke iPhonea: Bacali su ga, utapali i udarali

Čim je stigao u prodaju, brojni testeri odlučili su staviti iPhone 6 i iPhone 6 Plus na pravu kušnju. Telefone su bacali, uronili u vodu i udarali da vide koliko je otporan
Vidi originalni članak

Dobro, udarac batom u telefon koji je bio u tekućem dušiku i nije baš svakodnevna situacija, ali zabavno je vidjeti kako se telefon snalazi. Na YouTube kanalu Rated RR potom su iPhone 6 Plus odlučili staviti u mikser, a našli su i mjesta za utapanje telefona, što bi se ipak moglo dogoditi malo češće.

Nešto znanstveniji pristup testiranju telefona i otpornosti je vjerojatno i zbog toga što ova tvrtka prodaje produljena jamstva na telefone. No, uspjeli su biti zabavni i pokazati kako je u istim uvjetima 6 Plus nešto manje otporan na padove.

Zašto se ograničiti samo na iPhone 6 i 6 Plus. U istim uvjetima je TechSmart bacio i Galaxy S5 i HTC One M8 kako bi odmah usporedili rezultate udara na istu površinu.

Prilično je jasno što će se dogoditi iPhoneu nakon namakanja u umivaoniku. Smrt. Jasna i konačna. No, svejedno, ovaj test je pokazao nakon koliko vremena iPhoneu 6 počinju odumirati sustavi te da ima života i nakon smrti. U ovom slučaju telefon i dalje živi, kao svjetiljka.

Padovi telefona u ovom videu bliži su nekim svakodnevnim situacijama na cesti i pokazuju koje sve rane mogu pretrpjeti.

Naravno, YouTube je pun raznih maštovitih i manje maštovitih načina za bacanje telefona.

Za kraj, iPhone 6 ima dizajnerski detalj koji se očito autoru ovog videa nije svidio. Lagano ispupčena kamera toliko ga je naljutila da je odlučio problem riješiti teškim alatima.


Idi na 24sata

Komentari 23

  • Spyke_1 01.02.2015.

    Ja sam do sad uvijek bio vjeran Nokiji. Što ću dalje, vidjet ćemo. Da je cijena normalna iPhone bi mi svakako bio opcija, no što je previše - previše je.

  • MarinJavorček 05.10.2014.

    Android je zakon...

  • reuelpeers 25.09.2014.

    Galaxy s5 tvornički ima IP67 certifikat ,HTC ONE M8 nema pa je izdržao sat i pol u vodi bez kvarova te isti uređaj i nakon više mjeseci normalno radi. IP6 riknuo u manje od minute u vodi ,najveći lom ekrana na drop testu ima naravno pogađate IP6,stražnja strana uređaja je čista kopija one M8,revolucionarne stvari na IP6 su stare 2 god. HTC one m8 je trenutno najbolji uređaj u klasi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare