To je to što me zanima!

Pokazuje li video za konceptni iPhone Air novi smjer Applea?

Uređaj u videu je samo 8 posto veći od sadašnjeg 5S, ali ima 17 posto veći ekran dijagonale 4,7 inča i Full HD rezolucije. Ima i bolju kameru te snažniji procesor
Vidi originalni članak

Očekuje se da će Apple ove godine predstaviti iPhone 6, a dizajner Sam Beckett objavio je video koji pokazuje pristup kojim bi baš mogao krenuti Apple u izradi novog uređaja. 

Uređaj u videu je samo 8 posto veći od sadašnjeg 5S, ali ima 17 posto veći ekran dijagonale 4,7 inča i Full HD rezolucije. 

Prema Beckettu, još bi se moglo uštedjeti na dimenzijama ako bi se stanjili rubovi telefona i ako bi se skratio telefon na gornjem i donjem dijelu. Debljina ovog dizajna je 7 milimetara, što je 0,6 milimetara tanje od sadašnje verzije.

Uz to, imao bi i bolju zaštitu ekrana te kameru od 10 megapiksela i A8 procesor. 

Bit će zanimljivo vidjeti koliko je daleko njegov dizajn od konačne verzije, obzirom na Appleovu nesklonost radikalnim promjenama.

Ivana Hruškovca pratite na Facebooku

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Palmira 11.03.2014.

    Ovo neću uopće komentirati, jer je ovaj članak o icrapu ovdje samo zato da se komentatori dograbe. I da si "dižu" perje i "čitanost", kao....Ovo više nema veze s "tech" rubrikom, u kojoj bi se i STVARNO mnoglo pročitati nešto pametno. Barem ponekad. Ovakvih "konceptnih" video na inetrnetu ima kolko hoćeš. Svaka šuša sa video kamerom doma, piše svoj "blog" i trubi svoje. Fantaziraju i jedni i drugi kopirajući od trećih a nitko pojma nema uopće niti što će imati 6s unutra, niti kako će se zvati uopće čak. Pošto apple šuti. Jer su svjesni da kasne daleko, a i njima je preča briga trenutno pokušat upast na kinesko tržište koje je zasićeno uređajima BOLJIM od njihovog za triput manju cijenu.

  • drzsee 11.03.2014.

    smeće bilo i ostalo, jednom se zaj*** i nikad više

  • JonnyDras 10.03.2014.

    Navodno da TSMC vec proizvodi A8 proceser koji je quad-core te 64 bit. A i nije da mi treba, ali sparam :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare