To je to što me zanima!

Polizala tablet: Povjerovala da je to novi iPhone 5S s okusom

U novoj šali, komičar Jimmy Kimmel je ljudima u ruke dao iPad mini i rekao da je to novi iPhone. Jedna je djevojka povjerovala čak i da ekran ima okus te ga polizala
Vidi originalni članak

Američki TV voditelj Jimmy Kimmel u svojoj emisiji voli snimati razne podvale, a posljednja u kojoj se šalio na račun novog Appleovog telefona je vjerojatno i najsmješnija. Rekao je kako S u novom telefonu znači "Shut up and hand us your money” (zašutite i dajte nam svoj novac). Uz to se i našalio kako velika većina neće moći vidjeti razlike između novog i starog telefona. Zbog toga su i na ulicu poslali 'novinare' koji su ispitivali ljude o iPhoneu 5S. U ruke su im dali iPad Mini i rekli kako je tablet u stvari novi telefon. I bili su u pravu, nisu znali razliku između tableta i telefona, a jedna je djevojka čak povjeravala i da novi telefon ima okus te polizala ekran. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • franzdrkenbauer 15.09.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 2xklik 15.09.2013.

    a lik prije nje je možda guzicu obrisao a ona liže za njim

  • zaspan 14.09.2013.

    ahaha ljudksa glupost je beskonačna

Komentiraj...
Vidi sve komentare