To je to što me zanima!

Popularnu aplikaciju koja vas nacrta u 3D napravili su Hrvati

Zabavna aplikacija YouSpin dosad je skinuta više od 150.000 puta. Njome možete sebe ili bilo što drugo fotografirati u 360 stupnjeva. Uskoro stiže i naprednija verzija
Vidi originalni članak

Aplikacija YouSpin domaće tvrtke Flip omogućuje da na jednostavan način i brzo od fotografija izradite "3D" animaciju ili panoramu, a dosad je preuzeta više od 150.000 puta. Aplikacija radi tako postavite mobitel na fiksno mjesto, a vi se rotirate ispred njega. Jednako tako možete napraviti i 360 prikaz automobila.

Vedran Cindrić iz Flipa, smještenog u Garešnici, rekao je za Zimo kako je plikacija nastala od strane klijenta, no sam klijent je bio zadovoljan radom tvrtke Flip i njihovim idejama za poboljšanje, pa je projekt prerastao na višu razinu, odnosno zajednički pothvat sa klijentom iz Norveške i partner tvrtkom DLM projekt te su stvorili suvlasnički odnos i razvijaju cijeli sustav. Cijelu aplikaciju pokreće web servis youspin.co na kojem se mogu pregledati sve "trodimenzionalne" kreacije. Uskoro će objaviti i PRO verziju u kojoj če se moći izrađivati 360 animacije proizvoda za trgovce koji će ih moći koristiti u svojim katalozima. Aplikacija je dostupna i za Android i iPhone.

Više o YouSpinu pročitajte na Zimo.co

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Slatka_Tonka 07.02.2012.

    Svaka čast ekpia. Trebali bi njih staviti na naslovnu koji put umjesto Ave Karabatić ili nekoga. Skinula sam i probala aplikaciju. Zabavna je.

  • Mario21_1 07.02.2012.

    ja se u ovom slučaju moram složit s Glas pameti. Aplikacija je popularna, ekipa radi dobre stvari. Možda nije bitna ni ideja koliko je bitno da se zna da u Hrvatskoj netko može nešto kvalitetno odradit. Čisto malo za promjenu. Svi ostali samo pričaju da znaju i mogu a nitko ništa ne radi. Svaka čast, ja sam osobno skino PRO verziju da dam podršku dečkima. Sretno!

  • 04.02.2012.

    malo su se zahebali kad su mislili da bude digitalno doba pomoglo ljudima u riješavanju svakodnevnih zadataka... zaprav o i je. ljudi su sve gluplji i gluplji jer aparati rade sve umjesto njih. probaj nekome sakriti mobitel i prati reakciju izgubljene duše. niti na wc nemože bez toga... nezna kaj mora napraviti, dal prvo vodu pustili ili se prvo po.rati ili nagurati wc papir u usta.... nema pojma, jer nema googla da provjeri.

Komentiraj...
Vidi sve komentare