To je to što me zanima!

Poruka iz Kine: Javio se curi na Viber i rasplakao prolaznike

Mladi par bio je inspiracija Viberu za ‘sličicu’ koja će biti aktivna od ponedjeljka. Viberu su se pridružila i 24sata. Pratite naš kanal i odmah čitajte sav sadržaj
Vidi originalni članak

Viber je zbog spleta okolnosti postao simbol naše veze na daljinu i zato sam ih zamolio da mi omoguće ovu poruku, rekao je u petak Ivan Rozić (27) u svojoj poruci iz Kine na Viberu.

Njegova djevojka Jelena Božić (23), njezini prijatelji i brojni prolaznici poruku su gledali na zagrebačkom Cvjetnom trgu preko videozida. Osim Jelene, rasplakali su se i neki prolaznici koji zaljubljeni par ne poznaju, ali ih je, tvrde, ganula lijepa gesta mladića koji se javio iz Kine.

Par iz Mostara je razdvojen jer Jelena studira u Zagrebu, a Ivan godinama radi u Aziji.

Ivan je opisao Viberu, globalnoj mobilnoj aplikaciji za razmjenu poruka svoju priču, a Viber je inspiriran pričom osmislio kolekciju “sličica” koju su nazvali “Freddie i Eve stupaju u brak”. Sličica predstavlja lisca i panteru koji stoje pred oltarom. Korisnici je mogu početi koristiti od ponedjeljka. Promovirali su je u petak upravo preko ljubavne priče para iz Mostara.

Taj će videosadržaj obići svijet putem Viberove mreže i Zagreb će tako biti promoviran među više od 664 milijuna korisnika Viberove aplikacije širom svijeta. Među prvim medijima u Hrvatskoj, popularnoj chat aplikaciji pridružila su se i 24sata. Potražite naš kanal u Public Chats (Javni razgovori) tražilici. Nakon što počnete pratiti naš kanal, sav naš sadržaj bit će vam odmah dostupan.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Leaena 22.11.2015.

    A ja mislila neki Kinezi spikaju...:D

  • Chelavi 21.11.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • volim vrbe 21.11.2015.

    Kakva je to ljubav kad ni jedno nece odustat od svojih obaveza da bi bili zajedno.Glupost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare