To je to što me zanima!

Postoje li izvanzemaljci ili je sve halucinacija i varka?

Krugovi u žitu ili tragovi letjelice na hrvatskim poljanama bilježe se bar jednom na godinu. Je li to sve halucinacija ili nas "mali zeleni" posjećuju?
Vidi originalni članak

Izvanzemaljci su ovih dana, prema tvrdnjama svjedoka koji su svoj iskaz dali i HTV-u, pohodili Hercegovinu. Jedan je mladić kraj Gabele vidio ljubičasti nepoznati leteći objekt i u doba mobitela s kamerama učinio jedini logičan potez: na licu mjesta postao je "Ja-reporter" i usnimio, a potom u HTV-ovu dnevniku i objavio NLO. Reporter 24sata Dražen Prša prije dvije godine iznad Otočca snimio je NLO nalilk na banderu; osim Prše vidjela su ga još dva svjedoka. NLO-i su, nesumnjivo, intrigantna tema. Larry King, jedna od najvećih TV zvijezda svih vremena (CNN) ovih je dana imao cijelu emisiju posvećenu izvanzemaljcima. Osvrnemo li se malo prema vlastitim poznanicima, ustanovit ćemo da pojava uopće nije izolirana - među našim poznanicima bez osobitih problema naći ćemo barem jednoga koji je kad tad vidio NLO ili je spreman prisegnuti na to da je ono što je vidio zacijelo svemirska letjelica. Krugovi u žitu ili ovalni tragovi letjelice na hrvatskim poljanama bilježe se bar jedanput na godinu.
Je li to sve halucinacija, optička pogreška ili nas "mali zeleni" tu i tamo doista posjećuju"? Ako da, zašto se nikada nisu spustili do nas? Zašto je jedini "mali zeleni" čije je postojanje neporecivo Diego Armando Maradona? Gdje se skrivaju ostali? Znate li vi odgovor?

Idi na 24sata

Komentari 19

  • matea122 04.02.2008.

    naravno da postoje....svi kažu da nema života na nikojem drugom planetu osim na zemlji...e pa možda na jupiteru ili bilo kojem drugom palnetu mas, merkur i tak postoje ljudi kojm apašu drugi uvjeti za život i izgledaju drukčije....ja mislim da na svakom planetu ima života na svoj način..

  • strijelica 28.01.2008.

    ...sve je moguće, čak i ono što mislimo da je nemoguće, pa tako i izvanzemaljci....ja osobno smatram da nismo sami u svemiru........

  • entoni 28.01.2008.

    Postoje samo tko bi stupio sa nama u kontakt nakon onoga u Novom Meksiku ....... Egistično je i neopravdano tvrditi da postojimo samo mi ! Istina kod nas bi ih odma odrali za takav porez da bi zbrisali na zvijezdani pogon !

Komentiraj...
Vidi sve komentare