To je to što me zanima!

Potražnja nadmašila ponudu: Rasprodani iPhone 7 uređaji

Prvi iPhone 7 uređaji dolaze u trgovine u petak, no iPhone 7 Plus te iPhone 7 u Jet Black boji neće biti moguće kupiti u trgovinama
Vidi originalni članak

Apple je na službenom predstavljanju novog iPhonea prikazao da uređaj dolazi u dvije nijanse crne boje - Black i Jet Black. Iako su mnogi ismijali ovaj potez, Apple ima hit - uređaji u Jet Black boji potpuno su rasprodani. Nadalje, iPhone 7 Plus je rasprodan u svim bojama.

Zaposlenik Applea potvrdio je da iPhone 7 Plus neće biti dostupan u petak u trgovinama, a ne zna se niti kada će postati dostupan, dok će iPhone 7 biti moguće kupiti u srebrnoj, zlatnoj, crnoj i ružičasto zlatnoj boji. 

Jedini način za doći do iPhonea 7 u Jet Black boji ili iPhonea 7 Plus bilo koje boje je putem operatera koji bi ih mogli imati u svojoj ponudi, ali u ograničenim količinama. 

Uređaji u Jet Black varijanti i dalje se mogu naručiti na Appleovoj službenoj stranici, no za njihovu isporuku morat ćete čekati do kraja studenog. 

Iako je teško spekulirati koliko je uređaja Apple prodao, ovakvi podaci pokazuju da je novi iPhone zanimljiv kupcima te da Apple nije očekivao ovoliku potražnju. 

Idi na 24sata

Komentari 77

  • BlackWing 16.09.2016.

    Bullshh.it. Plaćena reklama. Reci koliko komada trebaš i u kojoj boji...

  • Damir0702 15.09.2016.

    Tolike pare za mobitel koji će većina ljudi koristit samo za whatsapp i druge osnovne aplikacije. Nemam ništa protiv ovog mobitela, samo mislim da je glupo kupovat jedan od najboljih mobitela ako nećeš radit ništa zahtjevno na njemu.

  • burek. 15.09.2016.

    Nadmašila je i glupost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare