To je to što me zanima!

Povukli su reklamu za Smart: Tvrde da Djed Mraz ne postoji

Jedan od ogorčenih slušatelja napisao im je na Facebook stranici da bi reklama pobijedila na izboru za najbešćutniju i najbezosjećajniju reklamu svih vremena.
Vidi originalni članak

Njemačka podružnica Daimlera povukla je radijsku reklamu za automobil Smart u kojoj se navodilo da Djed Božićnjak ne postoji nakon lavine prigovora roditelja čija su djeca čula marketinšku poruku. 

- Vrlo nam je žao što je naša radijska reklama bila neprihvatljiva nekim slušateljima - rekla je glasnogovornica tvrtke dodajući da će reklama za Smartov model Forfour, povučena u četvrtak, biti zamijenjena  drugom.

U reklami se čulo kako majka govori: "Djeca stvarno vjeruju da je naš djed bio Djed Božićnjak... Željela bih da nikad ne saznaju da Djed Božićnjak ne postoji" i potom se u pozadini čuju dječji glasovi: "Što?!"

Jedan od ogorčenih slušatelja napisao je na Smartovoj Facebook stranici da bi ta reklama pobijedila na izboru za najbešćutniju i najbezosjećajniju reklamu svih vremena.

Idi na 24sata

Komentari 141

  • akreca 07.12.2015.

    Djed mraz je izmisljen kao reklamni trik Coca-Cole. Inace mediji toliko nas bombarduju glupostima pa je tako na bozic obavezno kupovanje i trosenje novca!!! Zasto? To je dan radosti a ne dan radosti zbog kupovanja ali ok. Ovi sto se bune zbog objave djeci da djed mraz ne postoji su licemjeri. Zar to sto govorite djeci da postoji izmisljen lik nije ogromna laz svojoj djeci (ovo se ne odnosi na one sto ipak vjeruju da djed mraz postoji, svako ima svoje misljenje). Ja za Bozic slavim rodjenje Isusa i to je to, nista vise ni manje.

  • CopyPaste 07.12.2015.

    Ja vjerujem u prekrasnu djevojku mraz koja mi kad sam bio dobar dodje u krevet i dobro me nagradi. I to ne ovisi o dobu godine, vrijedi stalno.

  • FPS95 05.12.2015.

    ako netko može tvrditi da postoji bog ne vidim razloga zašto ne bi mogli isto za djeda mraza

Komentiraj...
Vidi sve komentare