To je to što me zanima!

Požega: Osudili ga jer je glasno igrao videoigre. Prijavio ga je susjed. Mora platiti 600 kuna

FOTO: ILUSTRACIJA Mladić je dobio 450 kuna kazne i mora podmiriti 150 kuna sudskih troškova jer je tijekom igranja galamio, stvarao buku i udarao predmetima po cijelom stanu na 3. katu zgrade
Vidi originalni članak

Mladić (18) proglašen je krivim i osuđen jer je narušavao javni red i mir u zgradi igrajući videoigre, presuda je suda, prenosi Danica.hr.

Mladić je dobio 450 kuna kazne i mora podmiriti 150 kuna sudskih troškova jer je tijekom igranja galamio, stvarao buku i udarao predmetima po cijelom stanu na 3. katu zgrade u Požegi.

Prijavio ga je susjed koji je rekao da od listopada do prosinca nije mogao spavati i da mu se zbog buke pogoršalo psihofizičko stanje. Susjed je dodao kako su on i supruga zbog svega imali problema s tlakom i namjeravali su otići na hitnu. 

- Nekoliko puta požalio mi se susjed ispod mene, ali nitko se drugi nije bunio - ispričao je mladić na sudu.

Predstavnik stanara rekao je kako se nitko drugi od stanara nije bunio na buku s 3. kata.

Mladić je osuđen za remećenje javnog reda i mira. Nezaposlen je i bez primanja, a priznao je da često igra videoigrice i da s prijateljima komunicira preko mikrofona pa da eventualno ponekad glasnije priča, prenosi Danica.

Sudac nije imao milosti.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • KišanDan 25.06.2022.

    Sad sam ih navuko da zajedno igramo WoT , kaže susjed jel imaš tastaturu viška.... 

  • be yourself 23.06.2022.

    Ko ga j... Neka plati kad nije normalan.

  • Jazavacdojaja 23.06.2022.

    To je gejmer sa srcem i dušom. Ja knauf zidove nogom bušio, to su bili dani. Dani tenkića, pive i krpanja zidova. Jao nostalgija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare