To je to što me zanima!

Pozivima za Candy Crush stiže kraj, ali Zuckerberg ne zna kad

Korisnicima Facebooka dosadili su zahtjevi za Candy Crush i ostale igrice. Pitali su Zuckerberga kada će stati tome na kraj, no on nije imao konačni odgovor
Vidi originalni članak

Sigurno imate barem jednog prijatelja na Facebooku koji vas obasipa pozivima za igrice poput Candy Crush Sage. Izgleda da je taj problem globalan, sudeći prema gostovanju Marka Zuckerberga u Indiji. 

Osnivač i glavni direktor Facebooka gostovao je na tehnološkoj konferenciji u Indiji. Zasigurno je očekivao brojna škakljiva i tehnička pitanja, no izgleda da ipak nije očekivao pitanje o Candy Crushu. 

No, ispostavilo se baš da je puno Indijaca Zuckerbergu željelo skrenuti pozornost na dosadne pozive za igrice. Jer, upravo je sljedeće pitanje bilo među najpopularnijima koje su Indijci izabrali za postaviti šefu Facebooka: 

- Ovo je bilo jedno od pitanja za koje smo dobili najviše glasova publike - "Stvarno ne želim dobiti više nijedan zahtjev da igram Candy Crush na Facebooku. Kako mogu zaustaviti te pozive?!" - ispričala je voditeljica na konferenciji i prebacila pitanje Zuckerbergu. 

Iznenađeni Zuckerberg se prvo nasmijao i našalio s izborom pitanja. Potom je diplomatski odgovorio da Facebook radi na rješenju da se spriječi primanje zahtjeva za igranje Candy Crusha. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • CopyPaste 29.10.2015.

    Ja sam blokirao kompletnu platformu za igre u FB-u, i vec duuugo vremena (par godina) ne dobijam poziv niti za jednu jedinu igru. FB samo za chat i fotografije.

  • Madwolf 29.10.2015.

    Izbrisano sam Facebook tako da nemam tih problema.

  • El Tractor 29.10.2015.

    Kad stigne onda javite, ja iz ovog članka ništa pametno nisam doznao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare