To je to što me zanima!

Prekrasan bijeli Xiaomi Mi Mix rasprodali za samo par sekundi

Još nije poznato koliko je telefona bilo u ponudi, ali Xiaomi je za nekoliko sekundi ostao bez prve zalihe bijelog Mi Mixa kojeg su predstavili na CES-u u siječnju
Vidi originalni članak

Xiaomi je na ovogodišnjem CES-u u Las Vegasu predstavio bijeli Mi Mix, novu varijantu jednog od najatraktivnijih telefona prošle godine. U utorak su telefon pustili u prvu blic rasprodaju i trebalo im je samo nekoliko sekundi da isprazne prve zalihe, prenosi Gizbot.

Ne navodi se koliko je uređaja bilo u ponudi, ali ovakav način prodaje bio je iznimno uspješan i kod prethodne crne verzije Mi Mixa. Tad im je trebalo 10 sekundi za prvi val, te 30 sekundi za drugi kako bi ostali bez telefona na zalihama. Kinezi će sljedeću priliku imati za tjedan dana. Telefon se mogao kupiti za 509 dolara, što je bila niža cijena od crne varijante koji se prodavao za 582 dolara.

Što se specifikacija tiče, Mi Mix ima 6,4-inčni ekran (2040x1080), a pogoni ga Snapdragon 821 uz 4 GB RAM-a i 128 GB memorije te bateriju kapaciteta 4400 mAh. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • GoldenJαck 07.02.2017.

    Specifikacije koje su tu navedene ne prikazuju "fore" mobitela. display pokriva 91.3% povrsine i zato izgleda skoro kao da drzite samo LCD, bez okvira. ovakva pokrivenost povrsine je trenutno najveca od svih mobitela tako da iako vam mozda 6.4" zvuci kao tablet on nije masivan jer nema "mesa" oko displaya. Umjesto standardnog proximity senzora imate sonarni senzor. Umjesto zvucnika imate "komad keramike" koja pomocu vibracija stvara zvuk.

  • jluci82 07.02.2017.

    U ponudi je bilo više od 28 komada.

  • registrykiller 07.02.2017.

    Zakon!

Komentiraj...
Vidi sve komentare