To je to što me zanima!

Premium dizajn i značajke na četiri nova povoljna mobitela

Ova linija uređaja donosi popularne značajke poput Gesture Shot s kojim lako je snimiti selfije jednostavnom gestom ruke koja započinje odbrojavanje od 3 sekunde
Vidi originalni članak

Na Mobile World Congressu (MWC) 2015 LG će predstaviti novu liniju pristupačnih pametnih telefona – uređaja srednjeg ranga s elementima dizajna i značajkama karakterističnim za premium modele. LG-jevu novu liniju čine četiri pametna telefona – Magna, Spirit, Leon i Joy.

Zasloni uređaja LG Magna i LG Spirit dizajnirani su s blagom krivuljom radijusa od 3.000 mm za atraktivniji i tanji profil. Ova će četiri uređaja biti dostupna u LTE i 3G verzijama. LTE i 3G verzije svakog modela karakterizira gotovo identičan dizajn, osim što LTE modeli imaju metalik stražnje poklopce, dok 3G uređaji dolaze s plastičnima. 

LG Magna dolazi s 5-inčnim in-cell touch zaslonom, inače dostupnim samo na premium pametnim telefonima, i četverojezgrenim procesorom. Glavna kamera od 8 MP i prednja od 5 MP čine ovaj uređaj idealnim za snimanje selfija. Uz izmjenjivu bateriju od 2.540 mAh, vodeću u klasi, uređaj je moguće aktivno koristiti LG Spirit, koji utjelovljuje duh LG-jevih inovacija, ima 4,7-inčni in-cell touch zaslon i kameru od 8 MP. Zahvaljujući tehnologiji in-cell touch ovi telefoni izgledaju tanje, zaslon je maksimiziran, a okvir minimiziran. 

Donošenjem slike bliže zaslonu, in-cell touch displeji nude poboljšanu osjetljivost uz brže prepoznavanje dodira, bolju vidljivost u vanjskim prostorima i oštriji prikaz. 

LG Leon nudi 4,5-inčni zaslon u kompaktnom kućištu premium izgleda. Najmanji u ovoj skupini uređaja, LG Joy ima 4-inčni zaslon i nudi zabavu u kućištu.

Ova linija uređaja donosi popularne značajke poput Gesture Shot s kojim lako je snimiti selfije jednostavnom gestom ruke koja započinje odbrojavanje od 3 sekunde. LG je povećao udaljenost s koje kamera prepoznaje ovo stiskanje šake na 1,5 m kako bi omogućio uporabu popularnih selfie štapova. 

Tu je i Glance View, značajka predstavljena na uređaju G Flex2, koja korisnicima omogućava pristup informacijama kao što su vrijeme, zadnje poruke ili propušteni pozivi jednostavnim pomicanjem prsta po zaslonu prema dolje, čak i kad je zaslon isključen.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • jluci82 23.02.2015.

    Povoljniji pametni telefoni"brandiranih"proizvođača?Nadam se da će se poslije izlazaka novih modela Xiaomi i sl.kvalitetnih nepoznatih kineskih proizvođača pametnih telefona,konačno "tresti koljena" i u Appleu i u Samsungu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare