Obavijesti

Tech

Komentari 1

Premium dizajn i značajke na četiri nova povoljna mobitela

Premium dizajn i značajke na četiri nova povoljna mobitela
3

Ova linija uređaja donosi popularne značajke poput Gesture Shot s kojim lako je snimiti selfije jednostavnom gestom ruke koja započinje odbrojavanje od 3 sekunde

VIDEO

Na Mobile World Congressu (MWC) 2015 LG će predstaviti novu liniju pristupačnih pametnih telefona – uređaja srednjeg ranga s elementima dizajna i značajkama karakterističnim za premium modele. LG-jevu novu liniju čine četiri pametna telefona – Magna, Spirit, Leon i Joy.

Zasloni uređaja LG Magna i LG Spirit dizajnirani su s blagom krivuljom radijusa od 3.000 mm za atraktivniji i tanji profil. Ova će četiri uređaja biti dostupna u LTE i 3G verzijama. LTE i 3G verzije svakog modela karakterizira gotovo identičan dizajn, osim što LTE modeli imaju metalik stražnje poklopce, dok 3G uređaji dolaze s plastičnima. 

LG Magna dolazi s 5-inčnim in-cell touch zaslonom, inače dostupnim samo na premium pametnim telefonima, i četverojezgrenim procesorom. Glavna kamera od 8 MP i prednja od 5 MP čine ovaj uređaj idealnim za snimanje selfija. Uz izmjenjivu bateriju od 2.540 mAh, vodeću u klasi, uređaj je moguće aktivno koristiti LG Spirit, koji utjelovljuje duh LG-jevih inovacija, ima 4,7-inčni in-cell touch zaslon i kameru od 8 MP. Zahvaljujući tehnologiji in-cell touch ovi telefoni izgledaju tanje, zaslon je maksimiziran, a okvir minimiziran. 

Donošenjem slike bliže zaslonu, in-cell touch displeji nude poboljšanu osjetljivost uz brže prepoznavanje dodira, bolju vidljivost u vanjskim prostorima i oštriji prikaz. 

LG Leon nudi 4,5-inčni zaslon u kompaktnom kućištu premium izgleda. Najmanji u ovoj skupini uređaja, LG Joy ima 4-inčni zaslon i nudi zabavu u kućištu.

Ova linija uređaja donosi popularne značajke poput Gesture Shot s kojim lako je snimiti selfije jednostavnom gestom ruke koja započinje odbrojavanje od 3 sekunde. LG je povećao udaljenost s koje kamera prepoznaje ovo stiskanje šake na 1,5 m kako bi omogućio uporabu popularnih selfie štapova. 

Tu je i Glance View, značajka predstavljena na uređaju G Flex2, koja korisnicima omogućava pristup informacijama kao što su vrijeme, zadnje poruke ili propušteni pozivi jednostavnim pomicanjem prsta po zaslonu prema dolje, čak i kad je zaslon isključen.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Test Mercedes EQE SUV: Jedan od najimpresivnijih svoje vrste
VELIKI SUV NA STRUJU

Test Mercedes EQE SUV: Jedan od najimpresivnijih svoje vrste

EQE SUV je odličan automobil, i u njegovoj vožnji smo izuzetno uživali. No ipak, teško se oteti dojmu da bismo se unatoč svoj snazi, udobnosti i tišini još bolje osjećali u običnom GLE

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...