To je to što me zanima!

Prince tuži blogere i fanove na Fejsu, traži 22 milijuna dolara

Glazbenik se okomio na internetske stranice i Facebook stranice preko kojih se mogu naći snimke njegovih nastupa. Od svakog traži po milijun dolara odštete
Vidi originalni članak

Slavni glazbenik Prince odlučio je stati u zaštitu svoje glazbe i tužiti 22 ljudi, među kojima su zasigurno neki od njegovih najvećih fanova, zbog toga što su objavili i podijelili snimke njegovih nastupa. Glazbenik traži milijun dolara od vlasnika internetskih stranica i Facebook stranica za koje tvrdi da su omogućile besplatnu distribuciju snimki njegovih nastupa, prenosi Guardian.

Tužbu su predali prošli tjedan na sudu u San Franciscu, a uglavnom anonimne optuženike tereti se za 'masovno kršenje prava i piratiziranje Princeove glazbe', s tim da je svaka stranica doprinijela tisućama kršenja istoga. 

Prince nije tužio tvornice piratske glazbe u Aziji i istočnoj Europi, već stranice s linkovima gdje se mogu skinuti neki njegovi prastari nastupi, a neke su sudeći po nazivima očito namijenjene okorjelim fanovima ovog glazbenika. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • AntonTrdić 28.01.2014.

    sta on glumi da mi znat, ima jednu svalersku pjesmicu i to je to... nitkov

  • puppy_power 28.01.2014.

    Papak od čovika...malo je prifalilo para za šminkanje...

  • CptNemo 28.01.2014.

    Malom zlobnom patuljku sfalilo love za njegove skupe "navike" - pošto mu pjevanje baš i ne ide, a amer je, onda se dosjetio jadu i počeo tužakat sve živo. Iz dva razloga: Besplatna promocija njega koji je has-been odavno, a i u ovom novom politički korektnom svijetu se svrstao na stranu židovsko-odvjetničkih gulikoža iz Hollywooda - jer se valjda nada kakvom "posliću". Koji gube bitku Vs cijeli svijet polako ali sigurno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare