To je to što me zanima!

Procurile su i prve fotografije: LG G6 stiže prije Galaxyja S8?

LG G6 bi prema glasinama mogli vidjeti ranije na tržištu nego što je to bio slučaj sa G5, a prvi dijagram pokazuje telefon dosta sličnog dizajna
Vidi originalni članak

Iako je bio prilično zanimljiv, LG G5 nije bio toliki tržišni hit u ovoj godini, no korejski div okreće se sada njegovom nasljedniku kojeg bi mogli vidjeti u Barceloni.

Kako prenosi GSM Arena, LG bi G6 mogao pustiti u prodaju puno ranije nego prethodnika, što bi mu moglo pomoći i da zahvati veći dio tržišta. Naime, prema nekim glasinama Samsung bi S8 mogao predstaviti neko vrijeme nakon sajma u Barceloni. LG bi tako mogao G6 prikazati krajem veljače na Mobile World Congressu i ubrzo krenuti s prodajom. 

No, što bi mogli očekivati od G6? Android Authority objavio je prvi dijagram koji pokazuje skicu telefona sličnog aktualnom G5, no s nešto tanjim kućištem. Iako je dizajn sličan, nije poznato hoće li LG odustati od modularnog dizajna ili samo zadržati izmjenjivu bateriju. Što se hardverskih komponenti tiče, čini se da bi trebali imati sve prisutniju dvostruku kameru, ekran dijagonale između 5,2 i 5,5 inča te možemo računati na procesor i RAM na razini ostalih top modela za proljeće 2017.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Extaza 28.12.2016.

    Sa G2 prešao na G5.Savrsen telefon.G serija je vrh medju mobilnim telefonima.Ostajem vjeran LG-u

  • dragoi 28.12.2016.

    Preeezadovoljan sa G5. Ali isto kao sto nije bilo veceg pomaka s3 na g4 tako ni sad. Svaka druga g serija ima veci pomak koliko sam skuzio

  • 27.12.2016.

    a kakva je to fotografija??????

Komentiraj...
Vidi sve komentare