To je to što me zanima!

Procurio datum: Novi iPhone 5 navodno izlazi 21. listopada?

U Appleu su i dalje tajnoviti i nisu reagirali kada se na stranici Best Buy pojavio datum koji indicira da bi najnoviji uređaj krajem listopada mogao biti u trgovinama
Vidi originalni članak

Prema najnovijim glasinama, Appleova nova uzdanica iPhone 5, u rukama korisnika mogao bi se naći 21. listopada. Na blogu This is My Next objavljen je screenshot maila koji je dobio bloger Chris Ziegler od radnika iz Best Buya, lanca trgovina tehničkom robom. U mailu navodno piše kako bi voditelj trgovine trebao zbog Applea biti u dućanu već u 6 sati ujutro, piše Daily Mail. Fanovi iPhonea odmah su shvatili kako je to datum koji očekuju.

Tvrtka Apple poznata je po svojoj tajnovitosti prije lansiranja novih uređaja, no iz tvrtke sada već umirovljenog Stevea Jobsa još nema nikakvih reakcija. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • muki2805 13.09.2011.

    neki dan sam se obruko kad sam dosao u t mobile trazim zbog VAS i phone 5 i frajer kaze da ima samo ajfon 4 i ja kazem daj 4 i on mi izvadi ali samo je problem bio kad sam otvorio novcanik sam nasao dva bona za lastenje cipela,brokulu i jedan je leptir izletio iz istog tog novcanika...i nisam to vidio nikad ni na ajfonu ovo je bilo 3D.

  • rainDrop 08.09.2011.

    oo, pa na moj rodendan, heheh,.. e sad kad mu nabiju cijenu do plafona.. -.-' ipak ja ostajem na androidima.

  • bea_1 06.09.2011.

    iPhone... valjda ću si moći priuštiti jedinicu kad izađe devetka,.... Ali MOŽDA!!! Pa valjda će mi ga burza dati pošto je tako darežljiva...da lakše nađem posao pošto ubrzo neću više moći plaćati internet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare