To je to što me zanima!

Genijalno: iPhoneom je ubacio filmske junake u svakodnevicu

Često scene iz života vidim drugačije i pronašao sam način da te vizije podijelim s drugima, objašnjava profesor povijesti koji je oduševio publiku svojim montažama
Vidi originalni članak

Često zamišljam neke čudne scene dok hodam ulicom, kod kuće sam ili na poslu, ali nikad nisam znao kako to pokazati drugima - počinje svoju priču Francois Dourlen, francuski profesor povijesti koji je na kraju, uz pomoć svog iPhonea našao način kako svijetu pokazati svoje zamisli.

- Htio sam se našaliti s prijateljima i spomenik Napoleonu sam zamijenio sa slikom ponija iz crtanog filma na mom iPhoneu i slikao to. Zabavilo me pa sam htio podijeliti s prijateljima na Facebooku - priča kako je došlo do njegove stranice na Facebooku Le Photos de Francois, koja trenutno ima više od 24.000 obožavatelja.

Ljudima su njegove montaže bile jako zabavne i tražili su još pa ih je nastavio raditi te postao prepoznatljiv po tome da scenu iz popularnih filmova ubaci u svakodnevni život. Ne planira poučavanje povijesti zamijeniti nekim dizajnerskim ili fotografskim angažmanom, priznaje kako mu je to samo hobi koji ga opušta.

Les Photo de Francois

Les Photo de Francois

Les Photo de Francois


Les Photo de Francois

Les Photo de Francois

Idi na 24sata

Komentari 19

  • boby1995 06.12.2014.

    iphone da nema nista, kad sam preso sa četvorke na note 2, nisam imo sta radit na telefonu, njihova trgovina aplikacija je prazna u odnosu na app store, također uopce neznaju približiti ljudima nove aplikacije

  • alicewonderland_1 05.12.2014.

    Meni se sviđa supermen.

  • xxx008 05.12.2014.

    ma super ste i to moze samo iPhone pa jebo vas kru vise i iPhone i sve!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare